için kaldı

Rıdvan Dilmen: Negredo veda edecek

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Bir arkadaşımla konuştum. Negredo veda edecek. Fiyatına kadar biliyorum transferini" dedi.

Rıdvan Dilmen: Negredo veda edecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
16 Eylül 2018 Pazar 13:28

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 'Bir arkadaşımla konuştum. Negredo veda edecek. Fiyatına kadar biliyorum transferini'' dedi.

İşte Dilmen’in NTV'de yaptığı açıklamalar:

"Caner, Quaresma ve birçok oyuncu çok gergin. Anlamsız bir gerginlik var. Tecrübeli, yaş ortalaması yüksek bir takım. Bu gerginliklerini üstlerinden atmaları lazım."

"Yarın akşam Negredo giderse ne yapacaklar şimdi?"

"Ben arkadaşımla konuştum. Negredo’nun bugün vedalaşacağını söyledi. Övünç pırıl pırıl bir arkadaşımız. Yalan habere tamamen karşıyız. Yalanladı Beşiktaş haberi. Yarın akşam Negredo giderse ne yapacaklar şimdi?

Negredo haberini bir tek biz yapmadık. Herkes yaptı. Bu haber A Spor’da da vardı, X sporda da vardı, y sporda da vardı. Yarın akşam bir bakmışız ”Aaa Negredo gitmiş mi?” diyeceğiz. Al – Nassr takımı transferi açıklasa ”Yalan haber” mi diyeceğiz?

Eğer Negredo durursa büyük sürpriz olur benim için. Fiyatına kadar biliyorum transferini. Faydalı oldu mu? Olmadı. Tamamen mecburiyetten ‘Aman Negredo’nun maaşından kurtulalım’ diye satılıyorsa o zaman şapkamızı önümüze koyup düşünelim.

Son 5 senede baktığımızda en vasat forvet Negredo. Diğer forvetlerin verdiğini veremedi. Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde o gruptan lider olarak çıkar."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar