Phillip Cocu kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı?

Phillip Cocu kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı? Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için Cocu ile görüşmelere başlaması sonrası merak konusu oldu. Phillip Cocu kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı? Sorularının cevabını sizler için derledik.

Phillip Cocu kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 21:17

Phillip Cocu kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı? Soruları Fenerbahçe yönetiminin teknik adamla görüşmeye başladığı yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Phillip Cocu kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Phillip Cocu daha önce AZ, PSV, FC Barcelona gibi takımlarda oynamıştır. İşte Phillip Cocu kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı? Sorlarının yanıtı.

Fenerbahçe, Phillip Cocu ile görüşüyor

Fenerbahçe, teknik direktörlük için Phillip Cocu ile görüşüyor. Cocu'nun yardımcılığını Dirk Kuyt'un yapması bekleniyor

Phillip Cocu kimdir, nereli?

Daha önce AZ, PSV, FC Barcelona gibi takımlarda oynamıştır. Hollanda millî futbol takımı ile 101 maça çıkıp 10 gol atmıştır. Futbol kariyerini Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Jazira Club takımında bitirmiştir.

Hangi takımları çalıştırdı?

Teknik direktörlük kariyerine 2008 yılında PSV Eindhoven'ın yardımcı antrenörlüğü ile başlayan Phillip Cocu, aynı zamanda Hollanda millî takımının da yardımcı antrenörlüğünü üstlenmiştir. 2012 yılına kadar bu iki görevde de bulunan teknik adam 2012-2013 sezonunda PSV Eindhoven'ın altyapı sorumluluğuna getirilmiştir. 2013 yılı haziran ayında PSV Eindhoven ile 4 yıllık anlaşma imzalayarak Dick Advocaat'ın yerine teknik direktörlüğe getirilmiştir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar