Panathinaikos EuroLeague'den çekildi mi? Neden çekildi?

Panathinaikos EuroLeague'den çekildiği açıklaması Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos tarafından resmen açıklandı.

Panathinaikos EuroLeague'den çekildi mi? Neden çekildi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
12 Nisan 2018 Perşembe 19:37

THY Euroleague ile arasında sıkıntılar yaşadığı iddia edilen Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos Panathinaikos'un Euroleague geleceğiyle ilgili bir karar aldı. 

Dimitris Giannakopoulos, Panathinaikos'un artık Euroleague organizasyonunda mücadele etmeyeceğini ve Euroleague'den çekildiğini resmen açıkladı. 

Hakkında Euroleague tarafından açılmış birçok soruşturma bulunan Giannakopoulos, Instagram hesabından ''The Euroleague Mafia'' görselini paylaşırken, bir de ''FIBA'' görseli paylaşıp ''Panathinaikos, ait olduğu yere dönüyor'' mesajını paylaştı.


Panathinaikos'un artık Euroleague organizasyonu yerine gelecek sezondan itibaren FIBA'nın organizasyonunda mücadele etmesi bekleniyor. Yunanistan'ın büyük ekiplerinden biri olan takım, Euroleague'de devam eden sezonu ise normal akışa göre tamamlayacak.

Panathinaikos ile Turkish Airlines EuroLeague arasında bir süredir devam eden anlaşmazlıklar çıkmaza girdi. Bir süredir kulüp sahibi Dimitris Giannakopoulos'un üst üste aldığı cezalar ve EuroLeague karşıtı söylemleri gündemi meşgul ediyordu. Bugün de Giannakopoulos ve diğer Panathinaikos yetkilileri EuroLeague CEO'sunun değişmesi yönünde teklif vermiş ancak bu teklif olumlu bir karşılık bulamamıştı. Bunun üzerine Dimitris Giannakopoulos toplantıyı terk etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar