ÖZET İZLE - Liverpool Porto özet izle - Liverpool Porto maç özeti ve golleri izle

Liverpool Porto özet izle. Şampiyonlar Ligi heyecanı Liverpool Porto maçı ile devam etti. Alman hakem Felix Brych'in yönettiği maç 0-0 bitti. İlk maçta deplasmanda 5 gol atarak ezici bir üstünlük sağlayan Liverpool Porto'yu konuk etti. İşte PSG Real Madrid maçı özeti ve golleri izle bilgileri

ÖZET İZLE - Liverpool Porto özet izle - Liverpool Porto maç özeti ve golleri izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
7 Mart 2018 Çarşamba 00:30

Liverpool Porto özet izle bilgilerini sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi Son 16 turunun rövanş maçında Liverpool Porto karşı karşıya geldi. İlk maçta Porto'ya konuk olan Liverpool 5 gol atarak Portekiz ekibi karşısında ezici bir üstünlük sağlamıştı. Anfield Stadı’nda saat 22.45’de başladı. Alman hakem Felix Zwayer'in yönettiği maç 0-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte futbol severler internette Liverpool Porto özet izle aramaları gerçekleştiriyor. İşte Liverpool Porto maç özeti ve golleri...

Liverpool Porto özet izle

STAT: Anfield
HAKEM: Felix Zwayer
SAAT: 22:45
KANAL: Tivibu Spor 3

Liverpool Porto maçı muhtemel 11'ler

Liverpool: Karius, Gomez, Van Dijk, Lovren, Moreno, Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner, Salah, Firmino, Mane

Porto: Jose Sa, Perreira, Reyes, Marcano, Perreira, Oliveira, Herrera, Brahimi, Otavio, Corona, Tiquinho

Liverpool Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak olan Liverpool Porto maçı Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Liverpool Porto maçının hakemi

Anfield stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Alman hakem Felix Zwayer düdük çalacak. Zwayer'in yardımcılıklarını ise Thorsten Schhiffner ve Marco Achmüller yapacak.

Porto Liverpool maçında farklı galibiyet

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İngiliz ekibi Liverpool, Portekiz deplasmanında Porto'yu 5-0 mağlup ederek tur için büyük avantaj yakaladı.

Porto ile Liverpool Estadio do Dragao'da karşı karşıya geldi. Mücadeleye etkili başlayan İngiliz ekibi, 25. dakikada Sadio Mane ile 1-0 öne geçti. 29. dakikada Salah farkı 2'ye çıkarırken, ilk yarı Liverpool'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da konuk takım etkili oldu. Mane 53 ve 85. dakikada, Salah da 69. dakikada fileleri havalandırdı. Böylece Liverpool sahadan 5-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla İngiliz ekibi tur için büyük avantaj elde etti. İki takım arasında oynanacak rövanş mücadelesi 6 Mart'ta Anfield Road'da oynanacak.

Porto bu tura nasıl geldi?

Sergio Conceiçao yönetimindeki Porto ligde 55 puanla ezeli rakipleri Benfica ve Sporting Lizbon'un 2 puan önünde lider durumda yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, RB Leipzig ve Monaco ile G Grubu'nda mücadele eden Porto 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 10 puan topladı ve grubu 14 puanlı Beşiktaş'ın ardından 2. sırada tamamladı.

Liverpool bu tura nasıl geldi?

Alman teknik direktör Jürgen Kloop ile yoluna devam eden Liverpool yine şampiyonluk yolunda erken havlu attı. 54 puanı bulunan takım iki Manchester ekibinin (City ve United) ardından 3. sırada yer alıyor. Kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nde ise E Grubu'nda Sevilla, Spartak Moskova ve Maribor'la mücadele eden Liverpool 3 galibiyet, 3 beraberlikle grubu 12 puanla zirvede tamamladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar