Ozan Kabak ilk gollerini attı

Devre arası Galatasaray’dan 11 milyon euroya Stuttgart transfer olan Ozan kabak, ilk gollerini Hannover'e attı!

Ozan Kabak ilk gollerini attı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
4 Mart 2019 Pazartesi 08:30

Galatasaray’dan Stuttgart’a transfer olan Ozan kabak ilk gollerini attı. Bundesliga’da haftalardır kazanamayan ve kötü günler geçiren Stuttgart, kümede kalma savaşındaki rakiplerinden Hannover’i ağırladı. Ligde 16.sırada düşme hattında bulunan Stuttgart 2 puanla 17.sıradaki Hannover ile çok kritik bir maça çıktı. Devre arası transfer döneminde rekor bedelle Galatasaray’dan Stuttgart’a transfer olan Ozan Kabak, 3-0 önde kapattıkları ilk yarıda Hannover ağlarına 2 gol birden atarak Bundesliga’da ilklerini yaşadı.

4.dakikada eski Beşiktaşlı Mario Gomez’in gol perdesini araladığı maçta 16. dakikada sahneye çıkan Ozan, Gonzalo Castro’nun kullandığı köşe vuruşunda iyi bir kafa vuruşu yaparak skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmada 45. dakika oynanırken aynı ikili bir kez daha sahne aldı. Yine Castro’nun asistini değerlendiren Ozan, bir kafa vuruşu daha yaparak kendisinin ikinci, Stuttgart’ın ise üçüncü golünü kaydetti. Steven Zuber’in ikinci yarıda attığı gollerle Stuttgart maçı 5-1 kazandı ve puanını 19’a çıkararak kritik bir galibiyet elde etti.

Bundesliga’da gol atan en genç Türk

Ozan Kabak, lig kariyerindeki ilk iki isabetli şutunu bugün Hannover karşısında çekti ve ikisi de gol oldu. Ozan Kabak aynı zamanda, Bundesliga’da iki gol birden atan en genç Türk oyuncu oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar