Osmanlıspor Beşiktaş maçının ilk 11’leri belli oldu! Maç kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaline yükselmek isteyen Beşiktaş, deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Peki karşılaşma hangi kanalda ve saat kaçta?

Osmanlıspor Beşiktaş maçının ilk 11’leri belli oldu! Maç kaçta, hangi kanalda?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
17 Ocak 2018 Çarşamba 14:36

Ziraat Türkiye Kupası Osmanlıspor – Beşiktaş karşılaşması hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Teknik Direktör Şenol Güneş kadroda hangi değişikliklere gitti? Yeni transfer  Domagoj Vida ilk 11’de yer alacak mı?

Ziraat Türkiye Kupası Osmanlıspor – Beşiktaş karşılaşması bu akşam saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak. İşte tüm sorunların yanıtı haberimizde…

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turi ilk maçında rakibini Vodafone Park'ta 4-1'lik skorla geçen Beşiktaş, rövanş mücadelesini de kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor...

OSMANLISPOR BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ VİDA AÇIKLASI TIKLAYIN!

ŞENOL HOCA’DAN TEPKİ

Osmanlıspor'la oynanan kupadaki ilk maçta yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Bizim maçı kim verdi? A2 mi? A1'e geçemedik mi hala ' diyerek yayıncı kuruluşa tepki göstermişti. 

OSMANLISPOR – BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASI HANGİ KANALDA?

Bu akşam saat 20:30'da başlayacak mücadele ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçı tüm detaylarıyla CANLI olarak www.azonceoldu.com adresinden takip edebilir, gollerden haberdar olabilir ve ya izleyebilirsiniz!

KADROLAR BELLİ OLDU!

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Yalçın, Numan, Pinto, Serdar, Özer, Regattin, Carlos, Musa, Doukara

Beşiktaş: Tolga, Gökhan, Vida, Mitroviç, Caner, Lens, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Mustafa, Negredo

NEGREDO KUPAYI SEVİYOR

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, takımının Türkiye Kupası’ndaki en skorer ismi konumunda bulunuyor. 32 yaşındaki futbolcu, kupada çıktığı 3 mücadelede rakip fileleri tam 5 kez sarstı. Matador lakaplı futbolcu, ek olarak bu turnuvada 2 gol pası vererek takımına toplamda 7 sayılık katkı sağladı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş Ankara deplasmanına birçok yıldız oyuncuyu götürmedi. Ancak bu duruma rağmen Kara Kartal'ın kadrosunda; Domagoj Vida, Oğuzhan, Jeremain Lens ve Alvaro Negredo gibi isimler olacak. Öte yandan Şenol Güneş, Başkent'teki olumsuz hava şartlarından oyuncularının olumsuz etkilenmemesi için yardımcılarından tüm önlemleri almasını istedi.

Beşiktaş, Osmanlıspor'la karşılaştığı maçlarda büyük üstünlük sağlamış durumda. İki ekip arasında oynanan son 10 mücadelede Siyah-Beyazlılar 9 kez galibiyete uzanırken, 1 mücadele ise berberlikle sonuçlandı. Karşılaşmayı Koray Gençlerler yönetecek. Gençlerler'in yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve ilker Takpak yapacak.

EKSİK ÇALIŞTI

Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında bugün Beşiktaş’ı konuk edecek Osmanlıspor, karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptıkları idmanla tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde Batıkent Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Ağrısı bulunan Ceyhun Gülselam ve kaşı açılan kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan, antrenmana katılmadı. Tiago Pinto ise takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalıştı.

BEŞİKTAŞ OSMANLISPOR İLK KARŞILAŞMANIN ÖZETİ!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar