Osmanlıspor Afyonspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Afyonspor ücretsiz bedava izle

Osmanlıspor Afyonspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Afyonspor ücretsiz bedava izle. TFF 1. Lig 14. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Osmanlıspor Afyonspor maçı AZ TV, Justin TV, YouTube ve Periscope şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Osmanlıspor Afyonspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Afyonspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 11:00

Osmanlıspor Afyonspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Afyonspor ücretsiz bedava izle bilgileri TFF 1. lig sezonu 15. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Osmanlıspor Afyonspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Afyonspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Mustafa Aydın yönetecek. İşte Osmanlıspor Afyonspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Afyonspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Osmanlıspor Afyonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Osmanlıspor Afyonspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Osmanlıspor-Afjet Afyonspor karşılaşması, Bolu'da oynanacak. Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu, Osmanlı Stadı'nda yapılması planlanan karşılaşmayı, saha zemininin elverişli olmaması nedeniyle Bolu'ya aldı. Osmanlıspor ile Afjet Afyonspor arasında 8 Aralık Cumartesi günü oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak karşılaşmaya, Bolu Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak.

Muhtemel 11'ler

Osmanlıspor: Karcemarskas, N’Diaye, Numan, Anıl, Muhammed, Hasan, Tugay, Burhan, Lembi, Eric Ayuk, Mertcan Öztürk

Afyonspor: Bekir Demircan, Türker Toptaş, Bayram Çetin, Renato Arapi, Ismet Benli, Nazmi Candogan, Taskin İlter, Sinan Özkan, Timucin Ascigil, Theo Mendy, Ersel


Kesin Link Tıkla Osmanlıspor Afyonspor şifresiz izle

Osmanlıspor Afyonspor şifresiz canlı izle - Osmanlıspor Afyonspor ücretsiz bedava izle

Osmanlıspor Afyonspor maçı Justin Tv izle

Osmanlıspor Afyonspor şifresiz canlı bedava izle

Osmanlıspor Afyonspor maçı hakemi

Boluspor Adana maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. 

Osmanlıspor Afyonspor maçı öncesi önemli notlar

Spor Toto 1. Lig’deki temsilcimiz Afjet Afyonspor, pazartesi günü Eskişehirspor karşısında kazandığı galibiyetin ardından Osmanlıspor maçına odaklandı. Salı gününü hafif bir idmanla geçiren mor beyazlı takım, dün de Teknik Direktör Serhat Güller ve yardımcıları nezaretinde kondisyon ve ağırlık çalışması yaptı.

Eskişehirspor maçından sonra salı gününü yenilemeye yönelik çalışma yaparak geçiren mor beyazlı futbolcular dün de kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenman yaparak cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdüler. Çalışmalara tüm futbolcuların katıldığını belirten Teknik Direktör Serhat Güller, bu hafta oynanacak karşılaşma öncesi Türker’in cezalı olduğunu Mehmet Güven’in sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapattığını, hafif sakatlığı devam eden kaleci Oleksandr Rybka’nın ise tedavisine devam edildiğini söyledi.

Bugün yapacakları antrenmanın ardından Osmanlıspor maçı için yarın sabah Bolu’ya hareket edeceklerini bildiren Teknik Direktör Serhat Güller, “Pazartesi günü kendi sahamızda oynadığımız Eskişehirspor maçında kazandığımız galibiyet futbolcularımıza büyük moral oldu. İnşallah bu hafta Osmanlıspor karşısında da sahadan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar