Başkan Orman’dan yeni teknik direktör açıklaması!

Beşiktaş’ta Şenol Güneş, sezon sonu görevini bırakacak. Yerine kimin geleceği merak konusuyken Başkan Orman konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Orman’dan  yeni teknik direktör açıklaması!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
21 Mart 2019 Perşembe 10:31

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni teknik direktörün kim olacağı sorusunu yanıtladı. Orman, “Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, Sergen Yalçın hepsi pırlanta gibi insanlar. Beşiktaş’a önemli hizmetleri oldu. Teknik direktörlük kararı sevgiye göre olmaz. Bizim teknik direktör konusunda ilk tercihimiz yerli olması ama kesin yerli olacak diye de bir şey yok. Yabancı da olabilir. Şu an kimseyle bir görüşme yapmadım. Önümüzdeki haftalardan itibaren görüşmelere başlayacağız.” İfadelerini kullandı.

“O güveni verseydi Karıus’u almazdık”

Kadro dışı bırakılan Tolga hakkında konuşan Orman şu ifadeleri kullandı:

“Tolga’yı yönetim kurulu kadro dışı bıraktı. Tolga gibi bir kalecinin bize Karius’u aldırmaması gerekirdi. Biz 3 kaleciye para ödüyoruz. O güveni verseydi Karius’u almazdık. Tolga çok iyi bir kaleci ama Beşiktaş’taki misyonu bitti. Tolga Zengin’i yönetim kadro dışı bıraktı. Tolga gibi bir kalecinin bize Karius’u aldırmaması lazımdı. Tolga’yı da Gökhan’ı da çok severim. Bu sevgiyle alakalı bir şey olsa ben kızımı seviyorum, onu geçiririm kaleye.”

Karius’un kaleciliği hakkında konuşan Orman, “Karius’un kaleciliği tartışılacak bir durum değil. Hatalı goller yedi ama ondan büyük beklentiler var. Sezon sonuna kadar bizimle. İki yıllık kontratımız var, yeni hocayla durumunu konuşacağız” açıklamasını yaptı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar