Omar Elabdellaoui havai fişek kazası geçirdi

Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması sebebiyle yaralandı.

Omar Elabdellaoui havai fişek kazası geçirdi
Son Güncelleme: 1 Ocak 2021 Cuma 11:57
1 Ocak 2021 Cuma 11:20

Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması nedeniyle yaralandı. Evinde parti veren Norveçli oyuncu havai fişeği elinde tuttuğu sırada patlama oldu. Yaralanan deneyimli sağ bek hastaneye kaldırıldı. Kulüp doktoru Yener İnce de hemen hastaneye gitti, Omar'ın tedavisiyle ilgilendi. Omar'ın iki gözünden de yaralandığı, görme kaybı tehlikesi yaşadığı öne sürüldü.

Galatasaray'dan Omar Elabdellaoui açıklaması

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui’nin sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde ve hayati tehlikesi bulunmuyor" denildi.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Akşam saatlerinde evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası sponsor hastanemiz Liv Hospital’a kaldırılan oyuncumuz Omar Elabdellaoui’nin ilk müdahalesi yapılmıştır. Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Omar Elabdellaoui'nin hayati tehlikesi olmadığı açıklandı

Evinde yeni yıl kutlama sırasında yaralanan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui'nin bilincinin yerinde olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve kaptan Arda Turan, Omar'a destek için yanında bekliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar