Oğuz Çetin: ''Aziz Yıldırım, Ali Koç'tan daha önde.''

Fenerbahçe ligde şampiyonluk mücadelesi verirken, bir yandan da Mayıs ayındaki seçimi düşünüyor. Fenerbahçe Futbol Takımı'nın eski kaptanı Oğuz Çetin ise seçim maratonuna bir yorumda bulundu.

Oğuz Çetin: ''Aziz Yıldırım, Ali Koç'tan daha önde.''
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
13 Şubat 2018 Salı 19:51

Oğuz Çetin, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kongre süreciyle ilgili ''Ali Koç'un mutlaka şansı vardır ama tecrübesiyle, futbol ortamına olan yaklaşımı, özellikle de Fenerbahçe kongre üyeleriyle olan yakınlığından dolayı Aziz Yıldırım'ın önde olduğunu düşünüyorum, 20 yıl sonuçta'' değerlendirmeinde bulundu.


İHA'nın haberine göre Oğuz Çetin'in futbol oynadığı yıllarda attığı gollerin sinevizyon sunumu ile başlayan programda, yaklaşan Fenerbahçe kongresi ve Fenerbahçe'nin ligdeki durumu konuşuldu. Başkanlık yarışında 20 yıl sonra Aziz Yıldırım'ın karşısına güçlü bir aday çıktığını belirten Çetin, Yıldırım'ın en büyük şansının Teknik Direktör Aykut Kocaman olduğunu söyledi.

Kocaman'ın başarılı veya başarısız olmasının seçimi etkileyebileceğini ifade eden Çetin, futbol ortamına olan yaklaşımı ve kongre üyelerine olan yakınlığıyla Aziz Yıldırım'n önde olduğunu iddia etti.

 

"ALİ KOÇ ÖNEMLİ BİR RAKİP"

Çetin, açıklamasının devamında, “Ligimizin 4 büyük takımı başında yerli teknik adamlar var. Bu kulüpler açısından çok büyük şans. Konu Fenerbahçe olunca Aykut hoca büyük şans. Bugün Fenerbahçe 21. hafta sonunda dimdik ayakta durabiliyorsa, liderin 3 puan gerisinde ve halen yarışın içinde son hafta Başakşehir'i yenerek 41 puana çıktıysa, kaldı ki bu sene Fenerbahçe'nin bu sene seçim senesi. 20 yıldır Fenerbahçe'yi yöneten bir başkan var ama çok önemli bir rakip var Ali Koç. Bu yarış devam ederken bu riskli maçlarda en önemli bir puan kaybı veya yenilgi kulübü kaosa sürükleyecek iken Aykut hoca karakteri ortaya çıkıyor. Özellikle Osmanlı maçı sonrası Aykut hoca tavrını koydu ve o günden bugüne müthiş bir performans gösterdi" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar