için kaldı

O oyuncu için girişimlere başlandı

Galatasaray gelecek sezonun planlamasında genç yetenekli oyunculara öncelik veriyor. Bu kapsamda Sarı-kırmızılı kulüp 21 yaşındaki Polonyalı Lech Poznan ile görüşmelere başladı.

O oyuncu için girişimlere başlandı
Son Güncelleme: 10 Ağustos 2020 Pazartesi 11:25
10 Ağustos 2020 Pazartesi 11:19

Polonya basınındaki manşetleri dün Galatasaray süsledi. Sarı-kırmızılı kulübün Lech Poznan'ın sol açığı Kamil Jozwiak için 2 milyon Euro'luk teklif yaptığı gündemi meşgul etti. Ancak Sabah, Galatasaray'ın transfer gündemindeki Polonyalı oyuncunun Kamil Jozwiak değil Jakub Moder olduğu bilgisine ulaştı. İşte detaylar:

Araştırma ekibi buldu, önerdi

Galatasaray, orta sahasında yeni sezonda köklü değişikliğe hazırlanıyor. Selçuk İnan futbolu bıraktı, Seri ve Lemina'nın kiralık sözleşmeleri sona erdi, Belhanda kadroda düşünülmüyor. Stoperde başarıyla tutan Marcao gibi orta sahaya da scout transferi planlayan sarı-kırmızılılar, aradığı ismi Polonya'da buldu. Lech Poznan'da 26 karşılaşmada 5 gol-5 asiste imza atan Jakub Moder için girişimler başladı.

Aslan'ın teklifi 2 milyon Euro

21 yaşındaki oyuncu, 6- 8-10 numara pozisyonlarında görev yapıyor ve iki ayağını da kullanıyor. Gençliği, dinamizmi ve düşük maliyetiyle Terim'in iki yönlü orta saha kriterine uyan Moder'in transferini G.Saray, 2 milyon Euro'ya bitirmeye çalışıyor. Polonya U-21 Milli Takımı'nda da görev yapan orta saha oyuncusu ülkesinde geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar