Hasan Şaş'ın Hüseyin Göçek'e tepki gösterdiği anlar

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Hüseyin Göçek'in penaltı kararına Hasan Şaş'ın tepki gösterdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Yönetici Abdurrahim Albayrak ise ''İçimiz yanıyor.'' açıklamasını yaptı.

Hasan Şaş'ın Hüseyin Göçek'e tepki gösterdiği anlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 12:44

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, dün akşam oynanan ve 1-1 berabere biten Atiker Konyaspor karşılaşmasıdan hakem Hüseyin Göçek'in Konyaspor lehine çaldığı penaltı düdüğü sonrasında verdiği tepkiler ile sosyal medyada gündem oldu.

Hakem Göçek, müsabakanın 88. dakikasında Serdar Aziz'in Skubic'e yaptığı müdahaleyi penaltı olarak değerlendirdi. Vatan'ın haberine göre Karşılaşmayı tribünden takip eden Şaş, bu karara büyük tepki gösterdi.



''İçimiz yanıyor''

Abdurrahim Albayrak Hüseyin Göçek'in penaltı kararına "30 milyon insanın bu akşam içi yanıyor. Sadece Galatasaraylılar değil, futbola gönül vermiş milyonlarca insan bu akşam yaşananları gördü. Burada bir cihaz konmuş, ismi de VAR. VAR ile hoca ne konuştu? Bunu açıklamasını istiyoruz, bu bizim hakkımız. Derbi öncesinde önemli bir oyuncumuz kırmızı görerek cezalandırıldı ve penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir penaltı ile cezalandırıldık. 30 milyon Galatasaraylı'yı herhalde test ediyorlar. Zekamızı mı deniyorlar? "Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler. İçimiz yanıyor bizim, içimiz. Hepimizin içi yanıyor. Yazık, günahtır. Yazık Galatasaray'a. Biz 3 gün sonra Lokomotiv Moskova maçına gideceğiz. Bu moralle mi gideceğiz, bu haksızlıkla mı gideceğiz? Nereye kadar gideceğimizi yüce Allah bilir. Beyaz sayfa açmıştık. Açtığımız beyaz sayfa yine ortada kaldı." açıklamasını yapmıştı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar