O isim Milli Takım'ın başına geçiyor

A Milli Takım Rusya’ya 2-0 yenilmişti. Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, kasımdaki maçtan sonra Milli Takımın başına Aykut Kocaman’ın geçebileceğini düşündüğünü söyledi.

O isim Milli Takım'ın başına geçiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 10:45

Milli Takım’ın Rusya maçından puansız dönüşü sonrası hedefler Lucescu’ya yöneldi. futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler Milli Takım hakkında açıklamalarda bulundu.

“Aykut Kocaman Milli Takım’ın başına geçer”

Aykut Kocaman'ın gelecekte Milli Takım'ın başına geçeceğini söyleyen Serdar Ali Çelikler, "Kasım'daki maçtan sonra Aykut Kocaman'ı Milli Takım'ın başında görürüz diye düşünüyorum. Lucescu ayrılırsa; Aykut Kocaman, Şenol Güneş ve Yılmaz Vural, adaylar arasında. Ben Lucescu'nun yerine hoca aramıyorum. Olacağı söylüyorum." şeklinde konuştu.

“ARDA TURAN İSTENMİYOR''

Futbolcu tercihleri hakkında yorum yapan Çelikler, "Milli takımda bu oyuncular oynasın. Gruplaşma yapmazlar, hata yapsalar da bir sonrakine düzeltirler. Bu kadroyu sokaktaki insanlar destekliyor. Arda Turan konusunda kesin konsensus var gelmesin diye. Burak Yılmaz'ın durumu belirsiz." dedi.

“Tosun sezona iyi başlayamadı”

Türkiye'nin Rusya'ya 2-0 yenildiği maçı da değerlendiren Çelikler, "Milli Takım, futbolcunun gelmek için can attığı yer olmalı. Cenk Tosun,sezona iyi başlayamadı. Acilen gol atmaya başlamalı. Türkiye'ye dönme fikri asla gelmesin aklına. Hakan Çalhanoğlu o pası atmalı. Milan'ın 10 numarasısın, akan oyunda bir şeyler görelim artık senden Hakan." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar