için kaldı

Nihat Özdemir duyurdu! Kadın ligleri başlıyor

TFF Başkanı Nihat Özdemir kadın liglerini başlatacaklarını duyurdu. Özdemir ayrıca '2023'te Süper Lig'de kadın hakemlerimize yer vermek istiyoruz.' dedi.

Nihat Özdemir duyurdu! Kadın ligleri başlıyor
Son Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi 13:20
8 Mart 2021 Pazartesi 13:18

TFF Başkanı Nihat Özdemir kadın liglerini başlatacaklarını duyururken '2023'te Süper Lig'de kadın hakemlerimize yer vermek istiyoruz.' şeklinde bir açıklama yaptı.

Liglerin nisan ayında Antalya'da başlatılacağı ve 'bubble' sisteminde oynanacağı öğrenildi. Buna göre tüm takımlar Antalya'da toplanacak ve karşılaşmalar lig bitimine dek burada oynanacak.

Özdemir'in sözleri şöyle;

- Emekleri, sevgileri ve yürekleriyle bizlere daima ilham kaynağı olan kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Sizlere burada n bir müjde vermek istiyorum. Pandemi nedeniyle birçok ülkede kadın ligleri iptal edilirken biz önemli bir adım atıyoruz. Dar kapsamlı olsa da kadın ligimizi çok yakın bir zamanda başlatacağız.

- Hedefimiz 2023'te Süper Lig'de kadın hakemlerimize yer vermek. Bunun için çok ciddi şekilde çalışıyoruz. Kadın futbolu sadece Türkiye'de değil dünyada da çok hızla ilerliyor. Futbolda kadın hakemlerimiz yer alırsa kalite ve standart da yükselebilir"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar