Fatih Terim: Mücadele ve oyun hoşuma gitmedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Ne bu golü yemek bize yakışır, ne de oyun hiç hoşuma gitmedi benim. Mücadele ve oyun hoşuma gitmedi. Yapılmaması gereken ne varsa, onu yaptık. Yapacak bir şey yok" dedi.

Fatih Terim: Mücadele ve oyun hoşuma gitmedi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
3 Mart 2019 Pazar 21:32

Spor Toto Süper Lig'in 24’üncü haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadyumu'nda Galatasaray’ı ağırladı. Eksi 3 derecede oynanan maçta BB Erzurumspor ile Galatasaray, 1-1 berabere kaldı.

Erzurumspor maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, " Pes edecek değiliz, sonuna kadar devam edeceğiz. Galatasaray'ın tavrı da, tarzı da budur. Bize olanlar herkese olabilir veya herkese olan bize olabilir. Erzurumspor'u tebrik ediyorum, bizden iyi mücadele ettiler. Hiç pozisyon yokken, kaleye gelmemişken neredeyse, gol yedik. Bu da oyuncuların sahada yapmak istediklerini etkiliyor. Ondan sonra kazanabilirdik de, kaybedebilirdik de." açıklamasında bulundu.

"Mücadele ve oyun hoşuma gitmedi"

Terim açıklamasının ardından şu ifadeleri kullandı:  Bu oyun, bu mücadele bize yakışmadı. Ne olursa olsun, burası Galatasaray Kulübü. Çıkan arkadaşlarımızın bazılarının gereğini yapması gerekirdi. Ne bu golü yemek bize yakışır, ne de oyun hiç hoşuma gitmedi benim. Mücadele ve oyun hoşuma gitmedi. Yapılmaması gereken ne varsa, onu yaptık.Yapacak bir şey yok.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar