Milli Takım İzlanda’da 3 saat bekletildi

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu'ndaki 4. maç için İzlanda'ya giden Milli Takım, İzlanda'da alışagelmişin dışında bir uygulamayla karşılaştı. Milli Takım 3 saate yakın pasaport kontrolünde bekletildi.

Milli Takım İzlanda’da 3 saat bekletildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
10 Haziran 2019 Pazartesi 08:40

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 3 maçta 9 puan toplayan A Milli Takım, H Grubu'ndaki dördüncü maçı için İzlanda'ya gitti.

Konya'dan özel uçakla İzlanda'ya gelen A Milli Takım kafilesi, İzlanda'da büyük bir saygısızlıkla karşılaştı. Futbolcuların çantalarını tekrar tekrar arayan güvenlik görevlileri, kafileyi 3 saate yakın süre beklettikten sonra pasaporttan geçirdi.

Burak açıklama yaptı!

Havalimanı çıkışında açıklamada bulunan Burak Yılmaz, çok büyük saygısızlık yapıldığını belirterek, "3 saattir orada bekliyoruz. Herkesin çantasını alıyorlar, kremlerini alıyorlar, tekrar tekrar kontrolden geçiriyorlar. 6.5 saat uçtuk, 3 saattir de bekliyoruz orada. Hala içeride arkadaşlarımız var. Şu anda çıkabilen geliyor buraya" ifadelerini kullandı.

"Bizim ülkemize kurban olsunlar"

Emre Belözoğlu da açıklamalarda bulunurken, "Ülkemize kurban olsunlar. Gereğini açıklarlar. İçeride gereksiz bir arama yapıldı indiğimizden itibaren. Durum bu yani. Ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu.

Emre'ye tuvalet fırçası uzatıldı!

Havalimanında muhabirlere kısa bir açıklama yapan Emre, bu açıklamasını yaptığı anlarda saygısızlıkla karşılaştı. Tecrübeli futbolcu gazetecilere açıklama yaparken bir İzlanda taraftarı, milli futbolcuya tuvalet fırçası uzattı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar