için kaldı

Mesut Özil Türkiye'ye gelecek mi?

The Sun baş muhabiri Martin Lipton, Mesut Özil'in Türkiye'ye transfer olma ihtimalini değerlendirdi

Mesut Özil Türkiye'ye gelecek mi?
Son Güncelleme: 1 Kasım 2019 Cuma 15:05
1 Kasım 2019 Cuma 14:45

The Sun muhabiri Martin Lipton, şu ifadeleri kullandı;

"Unai Emery ile Mesut Özil’in artık beraberce uyum halinde çalışamadıklarını biliyoruz. Arsenal’in menajeri artık ona güvenmiyor. Bence ona zaten bir kaç aydır mesafeli davranıyor ve ona saygı duymadığı da açık. Esas soru, bu iş bundan sonra nasıl devam edecek? Mesut’la yolları nasıl ayıracaklar? Çünkü Emery’nin esas istediği bu. 18 ay önce taraftarlar Alexis Sanchez’in bitmesinden Mesut Özil’i sorumlu tutmuşlar ve onu suçlamışlardı. Çünkü taraftara göre Mesut’un haftada 350 bin pound alıp onun yerine Alexis Sanchez gibi daha iyi bir oyuncu kaybetmeleri kabul edilebilir bir şey değildi. Sonrasında kulübün Mesut Özil kalsın, Aaron Ramsey gitsin kararından sonra ona karşı duyulan tepkiler iyice arttı. Ramsey bonservissiz Juventus’a giderken, kulübün iki yıldız oyuncusunun gönderilmesinden taraftarlar Mesut’u suçladı ve onu bu kayıpların ana nedeni ve takımın problem çocuğu olarak gördüler. Şimdi kulüp bu konuda bir çözüm arıyor ve dinamikleri değiştirmek için harekete geçti. Şimdi Emery de kulüpte istenmeyen adam ilan edildi.

Mesut ile ilgili bir kaç senaryo var. Ya Mesut Amerika’ya MLS’e gidecek. Amerikalılar paranın hazır olduğunu söylüyor. Tabii bunun yanı sıra eğer Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş da gerekli parayı bulursa Mesut’un buraya gitmesi de mantık dahilinde. Zaten Mesut’un nasıl bir Türk altyapısıyla büyüdüğünü ve bu konuda nasıl davrandığını Alman Milli Takımı’nda da gördük. Eğer Türk takımları parayı bulabilirlerse Mesut’un Türkiye’ye dönmesi son derece mantıklı bir seçenek. İstanbul’da Türkiye’de oynayabilmesi için burada da ilk seçenek kiralama olacaktır, ardından da kalıcı bir sözleşme.

Kesin olan bir şey var Emery kalırsa, Mesut takımda kalamaz. Ancak takımın başına Mourinho geçerse, ki hatırlayın Real Madrid’de Mesut onun en sevdiği oyunculardan biriydi. Bu opsiyon belki bir çok şeyi değiştirebilir."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar