için kaldı

Messi'den La Liga rekoru

Mallorca karşısında hat-trick yapan Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'yu geçerek La Liga tarihinin en fazla hat-trick yapan futbolcusu oldu.

Messi'den La Liga rekoru
Son Güncelleme: 8 Aralık 2019 Pazar 17:28
8 Aralık 2019 Pazar 17:24

La Liga’nın 16’ncı haftasında Barcelona evinde konuk ettiği Mallorca’yı Lionel Messi’nin hat-trick yaparak lig tarihine geçtiği maçta 5-2 mağlup etti.

Karşılaşmada Barcelona’ya galibiyeti getiren golleri 7’nci dakikada Griezmann, 17, 41, 83’üncü dakikalarda Lionel Messi ve 43’üncü dakikada Luis Suarez kaydetti. Konuk takımın golleri ise 35’inci ve 64’üncü dakikalarda Ante Budimir’den geldi.

Bu galibiyetle puanını 34’e çıkaran Barcelona averajla Real Madrid’den liderliği alırken, Mallarco ise 14 puanla 17’nci sırada kaldı.

Messi, Ronaldo'yu geçip La Liga rekoru kırdı
Barcelona’nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, Mallorca karşısında attığı 3 gol ile La Liga tarihinde en çok hat-trick yapan oyuncu oldu.

Arjantinli yıldız La Liga'daki 35’inci hat-trick’ini yaparak Cristiano Ronaldo’yu (34) geride bıraktı. Messi ayrıca bu maçta attığı gollerle ligdeki 12’nci golüne ulaşarak gol krallığı zirvesini Real Madridli Karim Benzema’dan aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar