için kaldı

Antalya'da puanlar paylaşıldı!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor'un golünü 15. dakikada Doukara atarken, Trabzonspor'un golünü ise 28. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz kaydetti.

Antalya'da puanlar paylaşıldı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
27 Ekim 2018 Cumartesi 19:03

 Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

15. dakikada Yekta Kurtuluş kısa pasını Souleymane Doukara'ya gönderdi. Topla buluşan Souleymane Doukara topu sağına çekti ve yerden sert vuruşunu kaleye gönderdi. Bu top uzak direğe de çarpıp ağlarla buluştu.

27. dakikada Aly Cissokho, Burak Yılmaz'ı ceza sahası içinde formasından çekerek yere indirdi ve penaltıya sebebiyet verdi. 28'de penaltı atışı için topun başına geçen Burak Yılmaz kalenin soluna şutunu gönderdi. Kaleci Ruud Boffin köşeyi doğru tahmin etti ancak bu top ağlarla buluştu.

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 17'ye, Trabzonspor ise 15'e yükseltti.

Antalyaspor, bir sonraki maçında Kasımpaşa ile 3 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Trabzonspor ise 4 Kasım Pazar günü Bursaspor'u ağırlayacak.

ANTALYASPOR 1-1 TRABZONSPOR

STAT: Antalya Stadı
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN Sports 1

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Salih, Diego, Cissokho, Chico, Yekta, Hakan, Maicon, Doğukan, Doukara
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Toure, Majid, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Olcay, Rodallega, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar