M.Başakşehir deplasmanda TM.Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti

Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.

M.Başakşehir deplasmanda TM.Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
1 Nisan 2018 Pazar 16:02

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor, taraftarı önündeMedipol Başakşehir'i konuk etti. Medipol Başakşehir yenil duruma düştüğü maçta Akhisarspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Ev sahibi Akhisarspor'un golünü 13. dakikada Serginho kaydetti. Medipol Başakşehir'in gollerini ise 46. dakikada Elia ve 75. dakikada Edin Visca attı. Akhisarspor'da 83. dakikada Miguel Lopes kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir ligdeki puanını 56'ya çıkarırken, Akhisarspor 34 puanda kaldı.

Akhisarspor, ligde gelecek hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Medipol Başakşehir ise bir sonraki hafta sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

Karşılaşmaya iki ekip de kontrollü başladı. Mücadelenin 13. dakikasında Teleset Mobilya Akhisarspor, hücum yönünün sağından bir korner kazandı. Bilal Kısa'nın ceza sahasına havalandırdığı topu Serginho yaptığı şık kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. Bu golle Akhisarspor, Medipol Başakşehir karşısında 1-0 öne geçti.

Başakşehir, 23. dakikada beraberlik golüne yaklaştı. Emre'nin şutunda Lukac topu çeldi. Boşta sola açılan topu Elia kaleye göndermek istedi ancak Lukac topu kornere çeldi.

Konuk ekip 2. yarıya etkili başladı. Sağ kanattan Uğur'un ortasına arka direkte Elia dokundu ve top ağlara gitti. Başakşehir 46. dakikada bu golle skoru 2-2'ye getirdi. Medipol Başakşehir, galibiyet için yüklenmeye başladı. 75. dakikada sağ kanattan gelişen hücumda Alpaslan ceza sahasına girdi. Yerden altıpasa gönderilen topu Visca yaptığı vuruşta ağlara gönderdi ve Başakşehir 2-1 öne geçti.

Akhisarspor'da 83. dakikada Miguel Lopes hakeme itirazlarından dolayı direk kırmızı kart gördü ve kalan süreyi ev sahibi ekip 10 kişi tamamladı. Mücadelenin kalan kısmında başka gol olmadı ve Başakşehir, Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.

AKHİSARSPOR: 1 -2 M.BAŞAKŞEHİR

STAT: Akhisar Stadı
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
SAAT: 16.00
YAYIN: beIN SPORTS 2

AKHİSARSPOR: Lukac, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Ömer Bayram, Serginho, Bilal, Eray, Muğdat, Larsson, Seleznov
YEDEKLER: Bora, Aykut, Barbosa, Onur, Paulo Henrique, Orhan, Dany, Olcan, Bia, Kadir
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Uğur, Epureanu, Da Costa, Alpaslan, Emre, Mahmut, Elia, Visca, Arda, Adebayor
YEDEKLER: Mert, Attamah, Bajic, İrfan Can, Napoleoni, Mevlüt, Tunay, Kerim, Egemen, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar