Lucescu: Geleceğin takımıyız

Milli Takım teknik direktörü Lucesu, İsveç maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu

Lucescu: Geleceğin takımıyız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
11 Eylül 2018 Salı 08:54

UEFA Uluslar B Ligi 2'nci Grup karşılaşmasında Türkiye, deplasmanda İsveç'i 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası teknik direktör Lucescu açıklamalarda bulundu.

Milli Takım'ın hocası Mircea Lucescu, Rusya mücadelesinde de iyi oynamalarına rağmen istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek "Rusya maçının devamını oynadık. Rusya maçının 2. yarısında da iyi oynadık ama gol atma şansımız olmamıştı" dedi. Rumen hoca ayrıca "Sonuçtan çok memnunum ama bu ekip sonunda arkadaşlıklarını, dostluklarını, birlikte oynamayı sahaya yansıttı. Rusya maçı, Tunus maçı, İran maçı, bu maçların hepsinde iyi oynadık aslında" diye konuştu.

Lucescu şu ifadeleri kullandı:

"Zafer önemli, biz maçı kazanmaya gidiyoruz ama oyun açısından Rusya'dan daha iyiyiz. Oyuncularımızın yaşını topladığımızda, İsveç'ten de 40 yaş daha küçüğüz. Bu bizim ekibimizin, geleceğin takımı olduğunu gösteriyor"

"Emre çok güzel goller attı"

Oyuna sonradan dahil olarak 2 gol kaydeden Emre Akbaba ile ilgili de konuşan Lucescu, "Kimse oyuncuların nasıl davrandığını, benimde onlara nasıl davrandığımı bilemez. Benimde oyuncuları ne zaman oyuna alacağımı kimse bilemez. Kimse benim düşündüklerimi düşünemez. Diğerleri gibi düşünseydim Trabzon maçına bakıp oyuna almamam lazımdı. Sonuçta Emre çok güzel goller attı. Bunu da takım arkadaşları sayesinde gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar