Beşiktaş'ta Güneş sonrası Sergen Yalçın sesleri

Şenol Güneş’in sezon sonunda Milli Takım’a gitmesi nedeniyle takım teknik direktör arayışına gitti. Güneş’e alternatif olarak Sergen Yalçın’ın ismi geçiyor.

Beşiktaş'ta Güneş sonrası Sergen Yalçın sesleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
11 Şubat 2019 Pazartesi 09:21

Beşiktaş’ta Şenol Güneş, sezon sonuna kadar hem Beşiktaş’ı hem Milli Takım’ı sezon sonunda ise Beşiktaş’ı bırakarak Milli Takım’ı çalıştıracak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Milli Takımı çalıştırma konusunda el sıkıştı. Demirören, Mart ayının içerisinde oynanacak 2020 Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında Güneş'in takımın başında olmasını istiyor. Tecrübeli çalıştırıcının, Siyah-Beyazlı takımla sözleşmesi ise sezon sonunda bitiyor. Şenol Güneş'in Milli Takım ve Beşiktaş'ı sezon sona kadar birlikte çalıştırma ihtimali de var. Siyah-Beyazlı Yönetim, bu konuda henüz net kararını vermiş değil. Sezon bitimi beklenmeden ayrılma ihtimali ortaya çıkarsa Beşiktaş idarecilerinin yol haritasını belirlemiş durumda.

Listenin ilk sırasında Yalçın var

Teknik ekibinin içerisinde yer alan Guti'ye sezon sonuna takımın emanet edilmesi planlanıyor. Bazı yöneticiler şampiyonluk iddiasının devam etmesi durumda Güneş ile sezon sonuna kadar devam edilmesi gerektiğini de dile getiriliyor. Yeni sezon içinse şimdiden bazı isimler öne çıktı. Yönetiminin listesinin ilk sırasındaki isimse Sergen Yalçın. Yalçın dün, Henüz kimseyle görüşmedim dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar