Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı. Listede Avusturya'nın Rapid Wien takımında oynayan Mert Müldür de yer aldı.

Milli Takım kadrosu açıklandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
5 Ekim 2018 Cuma 14:22

A Milli Futbol Takımı'nın Bosna Hersek ile yapacağı hazırlık maçı ve Rusya ile yapacağı UEFA Uluslar Ligi maçı aday kadrosu açıklandı.

 A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen 26 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleci

Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor A.Ş.), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp FC)

Defans

Mehmet Zeki Çelik (LOSC Lille), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe A.Ş.), Çağlar Söyüncü (Leicester City FC), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mert Müldür (SK Rapid Wien), Serdar Aziz (Galatasaray A.Ş.), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe A.Ş.), Ömer Bayram (Galatasaray A.Ş.)

Orta saha

Cengiz Ünder (AS Roma), Serdar Gürler (SD Huesca), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor A.Ş.), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir FK), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir FK), Mehmet Topal (Fenerbahçe A.Ş.), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş A.Ş.), Okay Yokuşlu (RC Celta de Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa A.Ş.), Berkay Özcan (VfB Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (AC Milan), Yunus Mallı (VfL Wolfsburg)

Forvet

Cenk Tosun (Everton FC), Enes Ünal (Real Valladolid CF)

A Milli Takım, 8 Ekim Pazartesi günü saat 12.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını iki gün boyunca bu tesiste sürdürecek A Milli Takım, 10 Ekim'de Rize'ye geçecek ve mücadele öncesindeki son çalışmasını da aynı gün saat 20.15'te karşılaşmanın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcunun antrenman öncesinde düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 19.45'te başlayacak.

Türkiye ile Bosna-Hersek arasında 11 Ekim'de oynanacak özel maç saat 20.30'da başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak.

A Milli Takım, Rusya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için 12 Ekim Cuma günü Rize'den Soçi kentine seyahat edecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, ertesi gün bir futbolcusuyla birlikte saat 18.30'da idman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, Rusya'daki tek çalışmasını da 19.00'da Fişt Olimpiyat Stadyumu'nda yapacak.

Rusya ile Türkiye'yi karşı karşıya getirecek UEFA Uluslar Ligi müsabakası, 14 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak.

A Milli Takım kafilesi, Rusya maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar