Lionel Messi artık serbest! 16 yıllık hikaye bitti!

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, profesyonel kariyeri boyunca formasını giydiği İspanya temsilcisi Barcelona ile kontrat süresinin dolmasının ardından serbest oyuncu konumuna geldi.

Lionel Messi artık serbest! 16 yıllık hikaye bitti! - Sayfa 1

Şu sıralar Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Kupa Amerika turnuvasında milli takım kampında bulunan 34 yaşındaki Arjantinli futbolcunun, Barcelona'yla sözleşme yenileyip yenilemeyeceği henüz netlik kazanmadı.

1 6
 
Lionel Messi artık serbest! 16 yıllık hikaye bitti! - Sayfa 2

Geçen yıl takımdan ayrılmak istediğini belirtmesine rağmen Barcelona'nın eski başkanı Josep Maria Bartomeu'nun onay vermemesi nedeniyle takımda kalan yıldız oyuncunun, bu sezon yapacağı seçim ise futbolseverlerce merakla bekleniyor.

2 6
 
Lionel Messi artık serbest! 16 yıllık hikaye bitti! - Sayfa 3

Barcelona'nın mevcut başkanı Joan Laporta ise Arjantinli oyuncuyla sözleşme yenilenmesi konusunda sıkıntı yaşanmayacağına inandığını birçok kez dile getirdi.

3 6
 
Lionel Messi artık serbest! 16 yıllık hikaye bitti! - Sayfa 4

7478 GÜNLÜK PERİYOT

2001 yılında Barcelona altyapısına katılan ve 2005 yılında profesyonel sözleşme imzalayarak 16 yıl (7478 gün) aralıksız Katalan ekibinin formasını giyen 34 yaşındaki futbolcu, 1 Temmuz itibari ile istediği herhangi bir takımla sözleşme imzalama hakkına sahip olacak.

4 6