Küme düşen ilk takım belli oldu!

TFF 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Altınordu’ya 6-3 yenilen Eskişehirspor, 2020-2021 sezonunda ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

Küme düşen ilk takım belli oldu!
Son Güncelleme: 4 Nisan 2021 Pazar 15:43
4 Nisan 2021 Pazar 15:33

TFF 1. Lig’in 28. haftasında deplasmanda Altınordu’ya 6-3 mağlup olan Eskişehirspor’un ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Türkiye'nin en köklü takımlarından Eskişehirspor, uzun süredir ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor ve transfer yapamıyor. Es-Es bu nedenle altyapısından yetişen futbolcularla sahaya çıkıyordu.

Süper Lig hedefini sürdürmek isteyen Altınordu, evinde Eskişehirspor'u 6-3 yenerek zirve yarışında puan kaybetmedi. Eskişehirspor ise alınan bu sonucun ardından resmen küme düştü. Maçın ardından büyük üzüntü yaşayan Eskişehirsporlu futbolcuları, Altınordulu meslektaşları teselli etti. Oynadığı 28 müsabakada sadece 1 galibiyet alıp 8 puan toplayabilen Eskişehirspor, gelecek sezon Misli.com 2'nci Lig'de mücadele edecek. Altınordu'nun gollerini Ahmet Dereli (4), Muzaffer ve Burak atarken, Eskişehirspor'da Halil ile Uğurcan (2) takımının sayılarını kaydetti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar