Ahmet Nur Çebi'den Ljajic açıklaması: Kendisini göremiyoruz onu kazanmak istiyoruz

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu sezon sürekli sakatlanan ve isteksiz tavırlarıyla taraftarların tepkisini çeken Adem Ljajic hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sırp futbolcudan memnun olmadığını dile getiren Çebi, "10 numaramız var ama kendisini göremiyoruz" dedi.

Ahmet Nur Çebi'den Ljajic açıklaması: Kendisini göremiyoruz onu kazanmak istiyoruz
Son Güncelleme: 4 Aralık 2020 Cuma 12:35
4 Aralık 2020 Cuma 11:55

Beşiktaş'a geldiği ilk dönem ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerden alkış alan Adem Ljajic, şimdilerde tükenmişlik sendromu yaşıyor. Sezon başından bu yana 6 maçta sadece 203 dakika forma giyen, gol ve asist katkısı veremeyen Boşnak oyuncu için artık tehlike çanları çalıyor.

"10 numaramız var ama..."

Geçtiğimiz hafta ağrıları olduğu için iki antrenmana çıkmayan ve ardından iki gün çalışıp yeniden sakatlanan 29 yaşındaki futbolcunun gidişatından Sergen Yalçın dışında yönetim de memnun değil. Sabah'ın haberine göre yöneticiler, "10 numaramız var, yaratıcı futbolcumuz var ama biz de hocamız gibi bakıyoruz kendisini göremiyoruz" diyorlar.

"Bana 3 kez söz verdi!"

Başkan Ahmet Nur Çebi, Ljajic için, "Onunla 3 kere konuştum. İlkinde 'Covid süreci beni hırpaladı' dedi. İkincide 'Şans bulamıyorum, bulursam mucizeler yaratacağım' dedi. Üçüncüde 'Söz veriyorum düzeleceğim' dedi. Onu kazanmak istiyoruz" yorumunu yaptı.

.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar