için kaldı

Deniz Türüç’ten derbi açıklaması: Kazanmaya gideceğiz

Transfer döneminde adı Galatasaray ile de anılan Deniz Türüç, Fenerbahçe’ye imza atmıştı. Sarı- lacivertlilerin başarılı oyuncusu, derbi öncesinde iddialı konuştu.

Deniz Türüç’ten derbi açıklaması: Kazanmaya gideceğiz
Son Güncelleme: 26 Eylül 2019 Perşembe 11:45
26 Eylül 2019 Perşembe 11:41

Transfer döneminde adı Galatasaray ile de anılan Deniz Türüç, Fenerbahçe’ye imza atmıştı.

Sarı- Lacivertliler’in başarılı oyuncusu, derbi öncesinde iddialı konuştu.

Deniz Türünç, tüm takımın moralli olduğunu belirterek, “Hepimizin tek düşüncesi 3 puan almak. Oraya kazanmaya gideceğiz” dedi.

Milli futbolcu, ilk derbisi için hazır olduğunu söyleyerek, “Fenerbahçe’ye ısındım. İlk kez bu heyecanı yaşayacağım. Umarım performansımla galibiyette pay sahibi olabilirim” ifadelerini kullandı.

Deniz Türüç kimdir?

29 Ocak 1993 tarihinde Hollanda’nın Enschede şehrinde dünyaya gözlerini açan Deniz Türüç futbola burada başlamıştır. İlk olarak Enschedese Boys altyapısında kendini geliştiren Türüç, ardından FC Twente ve BV De Graafschap takımlarının altyapılarında oynamıştır.

Profesyonel futbol kariyeri ise 2012 yılında Hollanda’nın Go Ahead Eagles takımı ile başlamış ve 2015 yılına kadar 82 maçta 5 kez ağları havalandırmıştır.

Ardından 2015 yılında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor‘a 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştur.

Son dönemin dikkat çeken isimleri arasında yer alan ve özellikle Fenerbahçe’nin ilgisini çeken Deniz Türüç bu takıma transfer oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar