Fatih Terim oyuncularını uyardı: Kazanın ve tarihe geçin

Galatasaray, son çalışmasını Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanla tamamladı. Fatih Terim, oyuncularıyla yaptığı son toplantıda, “Elinizde tarihi yeniden yazmak için büyük bir fırsat var. Kazanın ve tarihe geçin. Şampiyonluk yarışında kalmak istiyorsak, başka çaremiz yok” dedi.

Fatih Terim oyuncularını uyardı: Kazanın ve tarihe geçin
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
14 Nisan 2019 Pazar 13:33

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki son antrenmanda futbolcularıyla toplantı yapan Terim, ''Elinizde tarihi yeniden yazmak için büyük bir fırsat var. Kazanın ve tarihe geçin. Şampiyonluk yarışında kalmak istiyorsak, başka çaremiz yok” cümleleriyle futbolcularına uyarıda bulundu. 

''Tarihin akışını değiştirmek sizin elinizde.''

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımıyla kamp öncesi yaptığı son toplantıda oyuncularını dev derbiye motive etmeye çalışırken, tecrübeli hoca, ''Tarihin akışını değiştirmek sizin elinizde. Kazanın ve tarihe geçin. Galatasaray’a ve Galatasaray’ın oyuncusuna da bu yakışır. Şampiyonluk yarışında kalmak istiyorsak, başka çaremiz yok. İçerisi, dışarısı, güçlü güçsüz diye ayırmadan artık her maçı bir final gibi oynayıp kazanmamız lazım” ifadelerini kullandı.

''Fernandao,Ndiaye ve Belhanda'ya güveniyor''

Orta sahaya özel uyarı Terim açısından en kritik alan orta saha. Bu bölgeyi Fernando, Ndiaye ve Belhanda üçlüsüyle elinde tutmak isteyen tecrübeli hoca, öğrencilerine sürekli uyarılarda bulunuyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar