Kayserispor'da Samet Aybaba dönemi başladı

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Samet Aybaba, takımın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, herkesi takıma desteğe çağırdı.

Kayserispor'da Samet Aybaba dönemi başladı
Son Güncelleme: 12 Ekim 2019 Cumartesi 10:40
12 Ekim 2019 Cumartesi 08:04

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Teknik Direktör Samet Aybaba ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kayserispor'un yeni teknik adamı Samet Aybaba ise herkesin desteğine ihtiyacı olduklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

 "Uzun yıllar önce geldim ve burada çalıştım. O zamanlar böyle değildi. Her şey değişti. Büyükşehir Belediye başkanımız o zaman Melikgazi Belediye başkanıydı. Her yer değişmiş. Biraz gezdik, şehir çok değişmiş ama içindeki insanlar hep aynı. Birlikte hareket eden, yürekleri ve gönülleri zengin insanlar. Ben de burada olmaktan son derece mutluyum.

Takımın pozisyonunu biliyorsunuz. Sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Türk futbolu aslında ekonomik olarak çok sıkıntılı bir süreçtedir. Kulüplerimizin bu anlamda sıkıntıları ve sorunları var. Bizim kulübümüzün de var. Dün oyuncularımızla biraz sohbet ettik. Onlarla bir idman yaptık. Onlar da bu anlamda sorunları olduğunu bize ilettiler.

Futbolda kötü başlangıca hemen önlem alınmazsa veya oyuncuları farklı motive edilmezse sürekli hale geliyor. O nedenle onlarla da konuştuk. Bu işler geliştikçe onların performansları da gelişecektir diye düşünüyoruz. İyi bir kadromuz var. Doğru kullanacağız ve çok çalışacağız. Hep birlikte hareket edeceğiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var.

Bu sadece benim çözebileceğim bir iş değil. Burada bulunan herkesin katkıda bulunması lazım. Her şeyi büyük organize diye düşünmeyelim. Onları takdir edip alkışlamak bile onları motive eder. Şu anda takımın bu motivasyona ihtiyacı var. Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Kazanarak başlamak istiyoruz. Eğer öyle olursa bu kadro kafasını kaldırır, şehirde kafasını kaldırır ve iyi bir yerlere gelir diye düşünüyorum"

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar