Kayserispor-Galatasaray saat kaçta? Hangi kanalda?

Galatasaray, deplasmanda Kayserispor’dan puansız olarak dönmek istemiyor! Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda!

Kayserispor-Galatasaray saat kaçta? Hangi kanalda?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
22 Ocak 2018 Pazartesi 18:06

Süper Lig’in ilk yarısında oynanan karşılaşmada puan kazanan Galatasaray, Kayserispor deplasmanında puan kazanmak ve şampiyonluk yarışında öne geçmek istiyor. Fatih Terim’in başında olduğu Galatasaray lige yine büyük bir başarıyla dönmek istiyor.

Diğer yandan Kayserispor'da bu kez kendi evinde kolay rakip olmadığını göstermek istiyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, "Kayserispor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?" gibi sorulara yanıt arıyor.

Kayserispor Galatasaray ilk 11’leri belli oldu! Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kayserispor-Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftası tamamlanıyor. Ligin ilk yarısını 2. sırada tamamlayan Galatasaray sezonun ilk maçında mağlup ettiği rakibini yine devirmenin hesaplarını yapıyor. Fatih Terim'in öğrencileri Kayseri deplasmanında galibiyet isterken, ev sahibi Kayserispor da bundan azını istemiyor. Marius Sumudica ile iyi form tutan takım kendi taraftarı karşısında 3 puanı alarak şampiyonluk yarışında "Ben de varım!" demek istiyor. Kayserispor-Galatasaray maçı her iki takım taraftarı tarafından da büyük bir heyecanla bekleniyor.

Kayserispor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 18. haftanın kapanış maçında Kayserispor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Bu akşam saat 20.00'de Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Futbolseverler Kayserispor-Galatasaray maçını beIN Sports 1'den canlı izleyebilecekler.

İlk maçta Galatasaray rahat kazandı

Ligin ilk haftasında iki takımın İstanbul'da oynadığı maçta Galatasaray rahat bir galibiyet almıştı. Aslanların 4-1 üstünlüğüyle tamamlanan maçta galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Tolga Ciğerci, 35. dakikada Younes Belhanda, 37. ve 87. dakikalarda ise Bafetimbi Gomis kaydetmişti. Kayserispor'un tek golünü ise 29. dakikada Levent Gülen atmıştı.

Kayserispor Galatasaray ilk 11’leri belli oldu! Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray'da son durum

Igor Tudor'la başladığı sezonda yoluna Fatih Terim'le devam eden Galatasaray ligin ilk yarısını galibiyetle kapattı. Ayrıca kupada da yoluna devam eden Sarı-Kırmızılılarda bu sıralar değişim rüzgarları yaşanıyor. Önce Tudor'un yerine Terim'in gelmesi, şimdi ise Dursun Özbek'in başkanlık seçimini Mustafa Cengiz'e kaybetmesi sonrasında Galatasaray'da neler yaşanacak merak konusu... Taraftarlar yaşanan değişimden memnun görünüyor. Ayrıca son maçlarda takımın daha güçlü bir görüntü vermesi de gelecek adına umut verici olarak değerlendiriliyor.

Kayserispor'da son durum

Marius Sumudica ile başladığı sezonda fırtına gibi esen Kayserispor şampiyonluk yarışından kopmadı. Ligin ilk yarısını mağlubiyetle kapatmasına rağmen takımda moraller hayli yüksek. Her geçen hafta daha uyumlu bir görüntü çizen takım ilk maçta yenildiği rakibinden rövanşı almak istiyor.

Eksikler

Ev sahibi Kayserispor'da en önemli eksik Fernando Boldrin ve Asamoah Gyan olarak dikkat çekiyor. Bu iki ismin yanı sıra Silvestre Varela ve Erkan Kaş da sakatlıklarından ötürü forma giyemeyecek.

Galatasaray'da ise takımın gol ayağı Bafetimbi Gomis sakatlık gerekçesiyle maç kadrosuna alınmadı. Ayrıca Fernando, Maicon gini iki önemli isim de maç kadrosunda yer alıyor. Bir diğer eksik ise bu sezon fazla şans bulamayan Ahmet Çalık.

Kayserispor Galatasaray ilk 11’leri belli oldu! Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar