için kaldı

Kasımpaşa 26 milyon euroyu geri çevirdi

Kasımpaşaspor Diagne ve Trezeguet’ye gelen teklifleri kabul etmeyerek toplamda 26 milyon euroyu reddetti

Kasımpaşa 26 milyon euroyu geri çevirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
10 Ocak 2019 Perşembe 10:36

Kasımpaşaspor Süper Lig’de ilk yarıyı 4. olarak bitirdi. Kasımpaşa'nın iki yıldızı Diagne ile Trezeguet'nin talipleri çoğalırken yönetimin satmamakta kararlı olduğu öğrenildi. Lacivert-beyazlıların çıkışında büyük pay sahibi olan ve rakip ağları 20 kez havalandırarak gol krallığında zirvede oturan Diagne için Chelsea Kasımpaşa'nın kapısını çaldı.

Türkiye'den de birçok takımın istediği 27 yaşındaki Senegalli golcü için Chelsea 15 milyon euro önerirken yönetim bu teklifi az buldu ve 30 milyon euro istedi. İngiliz devi de bu rakam karşısında geri adım atmak zorunda kaldı.

Kasımpaşalı idarecilerin kabul etmediği ikinci teklif ise Trezeguet için Al İttihad'dan geldi. Son olarak Galatasaray'dan Rodrigues'i alarak kadrosunu güçlendiren Suudi Arabistan ekibi Mısırlı yıldız için kesenin ağzını açtı ve 11 milyon Euro önerdi. Fakat bu ücret de Lacivert-beyazlılara az geldi ve 24 yaşındaki futbolcu için 15 milyon Euro istendi. Süper Lig2de bu sezon 5 gol 5 asistle yıldızlaşan Trezeguet de böylece Kasımpaşa'da kaldı.

Tüm oyuncularının sözleşmelerini 2021 yılına kadar uzatan ve gelecek transfer teklifleri için önlemini alan Kasımpaşa Yönetimi'nin iki yıldıza verilen bu teklifleri reddetmesi, futbolcuların ayrılmayacağı şeklinde yorumlandı.

Şampiyonluk hesapları yapan Kasımpaşa'nın ikinci yarıda güç kaybına uğramamak adına kadroyu bozmak istemediği, bu yüzden toplam 26 milyon euroyu elinin tersiyle ittiği belirtildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar