için kaldı

Jose Mourinho otobüsten oyuncularına seslendi

Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho Royal Antwerp'e yenilgi sonrasında otobüsten oyuncularına, "Kötü performanslar kötü sonuçları hak ediyor. Umarım takım otobüsündeki herkes benim kadar üzülüyordur. Yarın 11’de antrenman var." dedi

Jose Mourinho otobüsten oyuncularına seslendi
Son Güncelleme: 30 Ekim 2020 Cuma 14:53
30 Ekim 2020 Cuma 14:48

Tottenham, UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci hafta maçında Royal Antwerp'e deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Belçika ekibi karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Jose Mourinho, ikinci yarıda Harry Kane, Heung-Min Son, Lucas Moura, Erik Lamela ve Pierre-Emile Höjbjerg'i oyuna alsa da İngiliz ekibi yenilgiden kurtulamadı.

Kötü oyun sonrasında tüm oyuncuları değiştirmek istediğini belirten Portekizli teknik adam, "İlk yarıdaki kötü oyunu değiştirmek istedim ama yeterli olmadı. Oyuncu değişiklikleriyle daha iyiydik ama iyi olan taraf kazandı. Biz kötüydük ve kaybettik. Geniş bir kadromuz var. Futbolcuların şans yakalamak ve daha kendilerini göstermek adına fırsatlar vardı. Bu maçtan sonra takım kurmam daha kolay olacak" diye konuştu.

Otobüsten antrenmana çağırdı

57 yaşındaki çalıştırıcı takım otobüsünden yaptığı paylaşımla oyuncularına gönderme yaptı; "Kötü performanslar kötü sonuçları hak ediyor. Umarım takım otobüsündeki herkes benim kadar üzülüyordur. Yarın 11’de antrenman var."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar