Galatasaray'ın transfer gündemindeydi

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Falcao'ya İspanyol devinin de talip olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın transfer gündemindeydi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
21 Temmuz 2019 Pazar 10:21

La Gazzetta dello Sport muhabiri Nicolo Schira, Galatasaray'ın Falcao için yaptığı teklifi duyurdu. İtalyan gazeteci, sarı-kırmızılıların yıllık 5 milyon eurodan 2 senelik sözleşme önerdiğini, senelik 9 milyon euro kazanan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Falcao'nun ise yıllık 6 milyon euro talep ettiğini kaydetti.

İspanyol devi de talip oldu

İspanya'da Marcos Rodriguez imzasıyla yayınlanan haberde Real Madrid'in, Radamel Falcao ve Djibril Sidibe transferi için 70 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı ve iki oyuncuyu kadroya katmak istediği kaydedildi.

Öte yandan haberde, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Monaco temsilcileri ile ilk görüşmeyi de gerçekleştirdiği bilgisi paylaşıldı.

Real Madrid'de hedef Kylian Mbappe

Perez'in asıl hedefinin ise PSG'den Kylian Mbappe'yi transfer etmek olduğu ve Monaco ile yapılan transfer görüşmesinin de bunun bir planı olduğu belirtildi.

PSG'nin Casemiro ve Sidibe transferini istediği ve Real Madrid'in önümüzdeki sezon Sidibe, Falcao ve Casemiro'nun yer aldığı takas paketine 150 milyon euro daha koyarak transferi bitirmek istediği ifade edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar