UEFA, İrfan Can'dan sonra 5 futbolcuyu daha sevk etti

UEFA, Başakşehir'in milli futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin Avrupa Ligi'nde oynanan Wolfsberger maçında attığı golden sonra yaptığı 'asker selamı' nedeniyle soruşturma başlatmıştı. Bu soruşturma kararı sonrası UEFA'dan yeni bir hamle daha geldiği ortaya çıktı.

UEFA, İrfan Can'dan sonra 5 futbolcuyu daha sevk etti
Son Güncelleme: 5 Kasım 2019 Salı 15:24
5 Kasım 2019 Salı 14:51

UEFA, İrfan Can Kahveci'nin hakkında Wolfsberger maçında yaptığı asker selamlı sevinci nedeniyle hakkında soruşturma başlatmıştı.

UEFA Medipol Başakşehir'de oynayan tam 5 ismi daha soruşturmaya sevk ettiği öğrenildi. Disiplin Kurulu'na sevk edilen bu isimler 1 hafta içerisinde savunmalarını UEFA'ya teslim edecekler.

"Rahatsızlık değil mutluluk duyarız"

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Futbolcularımızın asker selamı gündem oldu. Böyle bir haklı mücadelede Mehmetçiğimize, komutanımıza selamı yollamaktan rahatsızlık değil onur ve mutluluk duyarız.

Biz bu selamı çaktığımızda tüylerimiz diken diken olur. Hiç kusura bakmasınlar. Böyle bir çifte standart olmaz. Oyuncu kardeşlerime gol attıklarında herkesin duygusunu istediği gibi ifade edebileceğini söyledim. Madem ki İrfan Can ile ilgili soruşturma için bir müfettiş atıyorlar, o zaman 7 yıldır Türkiye'de forma giyen Bosna Hersekli Edin Visca, Nijeryalı Azubuike, Brezilyalı Robinho'yu da sevk etsinler." demişti.

Gümüşdağ, 7 Kasım Perşembe günü deplasmanda Wolfsberger ile bir maç daha yapacaklarını dile getirerek, "Wolfsberger maçına gidiyoruz. Gol atarsak asker selamına devam edeceğiz." şeklinde görüş belirtti.

UEFA tarafından hakkında soruşturma başlatılan futbolcular şunlar;

Mehmet Topal

Robinho

Junior Caiçara

Azubuike Okechukwu

Edin Visca

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar