İngilizler Dorukhan Tokgöz’ün peşinde

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş’ın genç oyuncusu Dorukhan Tokgöz için bazı İngiliz kulüplerin takip ettiği belirtildi.

İngilizler Dorukhan Tokgöz’ün peşinde - Sayfa 1

Sezon başında herhangi bir bonservis bedeli ödemeden Eskişehirspor’dan transfer edilen Dorukhan Toköz’ün muhteşem performansı ayakta alkışlanırken, tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş’in oyuncunun sürpriz çıkışından son derece memnun kaldığı öğrenildi.

1 8
 
İngilizler Dorukhan Tokgöz’ün peşinde - Sayfa 2

Kulüpte maddi anlamda sorun yaşayan birçok yıldızın arasından sıyrılarak çıkan ve ligde 9 maçta 3 gol 1 asistlik istatistik yakalayan 22 yaşındaki genç yetenek dikkatleri üzerinde toplarken, Dorukhan’ın da kısa bir süre içerisinde Avrupa arenasında boy göstereceği belirtildi.

2 8
 
İngilizler Dorukhan Tokgöz’ün peşinde - Sayfa 3

Akşam'da yer alan habere göre, Galatasaray’ın kapısından döndüğü iddia edilen Dorukhan Toköz için bazı İngiliz kulüplerinin çoktan devreye girdiği öğrenildi.

3 8
 
İngilizler Dorukhan Tokgöz’ün peşinde - Sayfa 4

Premier Lig’den gelen scoutların yakın takibine takılan Dorukhan’ın şu anda bir hayli beğenildiği ifade edilirken, oyuncunun tıpkı Ozan Kabak gibi kısa bir süre içerisinde sürpriz bir transfer yapabileceği bildirildi.

4 8