Hem Fenerbahçe hem Galatasaray ilgileniyor

Changchun Yatai’nin küme düşmesi sonucu Odion Ighalo takımdan ayrılma kararı aldı. Futbolcunun kararı sonrası hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’ın oyuncuyla ilgilendiği belirtildi.

Hem Fenerbahçe hem Galatasaray ilgileniyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
12 Ocak 2019 Cumartesi 10:10

Takımdan ayrılacağını belirten Odion Ighalo’ya hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın peşinde olduğu ifade edildi. Ocak 2017'de 23 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin ekiplerinden Changchun Yatai'ye transfer olan Odion Ighalo, ayrılmak istiyor! Kulübünün Çin'de küme düşmesi sonrasında ayrılma kararı alan ve bunu yönetime ileten Nijeryalı golcünün talipleri de artıyor!

SKY Sports'un haberine göre yeniden üst düzey seviyede futbol oynamak isteyen Ighalo'nun ilk tercihi ise Premier Lig. Bir dönem Watford'da top koşturan Ighalo ile birçok Premier Lig ekibinin ilgilendiği, önümüzdeki hafta içinde yeni adresinin belli olacağı belirtildi.

Haberde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki santrforla ilgilendiği de kaydedildi.

Geçen sezon Çin Süper Ligi'nde 28 maçta forma giyen Ighalo, 21 gol 1 asist üretmişti. Daha önce Granada ve Udinese formaları da giyen 29 yaşındaki Nijeryalı, Avrupa'da son olarak Watford'da top koşturmuş ve buradaki başarılı performansıyla dikkatleri çekmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar