Vedat Muriqi Fenerbahçe forması giydi

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muriqi, sarı-lacivertli kulübün Youtube hesabından açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriqi Fenerbahçe forması giydi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
8 Temmuz 2019 Pazartesi 18:40

Fenerbahçe'nin yeni transferi Vedat Muriqi, sarı-lacivertli kuklüp tarafından hazırlanan videoda, kendi transferini, taraftarlara sundu. Bir spiker gibi, Vedat Muriqi'nin transferi hakkında sarı-lacivertli camiayı bilgilendiren Vedat Muriqi, daha sonra açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriqi, Fenerbahçe'ye transfer olduğu için mutlu olduğunu belirtti ve "Türkiye'nin en büyük ailesine üye olduğum için çok mutluyum, gururluyum, onurluyum, Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum formaya kavuştum. Bu şanlı tarihe adımı inşallah yazdıracağım. Ben 'iyi ki' diyorum. İyi ki buradayım. Sahadaki mücadelemle, performansımla, gollerimle taraftarıma da bunu dedirteceğim." ifadelerini kullandı.

Kosovalı golcü, taraftarlara da teşekkür ederken "Taraftarlara teşekkür ederim. Sosyal medyadan bana ve eşime çok fazla mesaj atıldı. Bir kez daha 'İyi ki' diyorum. Buraya geldiğimiz için gururluyum. Anlı, şanlı tarihimize şampiyonluklar kazandırmak istiyorum. Tarihimize yakışır bir fubolcu olmak, sahada karakter ortaya koymak istiyorum. İnaşallah hep birlikte nice güzel başarılara, şampiyonluklara..." açıklamsını yaptı.

"Fenerbahçe'yi üç kelime ile tarif etmek istersen, ne dersin?" sorusuna yanıt veren Vedat Muriqi "Sığdıramam" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar