Beşiktaş'tan olağanüstü karar! Güneş giderse takım Guti’ye emanet!

Şenol Güneş’in Atiker Konyaspor maçında kayıp yaşanması halinde takımı bırakacağı iddiası yer alıyor. Bu iddialar kayıtsız kalmayan yönetim, Gutiye, "Her an her şey olabilir, hoca giderse takım sana emanet, hazırlığını ona göre yap” dedi.

Beşiktaş'tan olağanüstü karar! Güneş giderse takım Guti’ye emanet!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
6 Mart 2019 Çarşamba 10:32

A Milli Takım’ın başına getirilen Şenol Güneş, Beşiktaş’ı sezon sonuna kadar çalıştıracağını söylemesine rağmen, Atiker Konyaspor karşılaşmasında puan kaybedilirse sezon sonunu beklemeden gideceği iddia edildi.

3-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan, Kayserispor maçını ise 2-2 bitiren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Konyaspor karşısında da puan kaybı yaşanması halinde sezon sonunu beklemeden gideceği iddiaları ortaya atılmış durumda.

Sabah'ın haberine göre; bu iddialara kayıtsız kalamayan yönetim Guti'yle görüşüp, "Her an her şey olabilir, hoca giderse takım sana emanet, hazırlığını ona göre yap" dediği belirtildi. Yönetimin büyük bölümü sezonun geri kalanında İspanyol antrenörle yola devam etme fikrinde birleşiyor.

42 yaşındaki Guti, Real Madrid C takımı ile 2013-2014 sezonunda başladığı antrenörlük kariyerine, U18 ve U19 takımlarının teknik direktörlüğü ile devam etmişti. Guti, Real Madrid altyapısının çeşitli kademelerinde çıktığı 100 maçta, 76 galibiyet, 15 beraberlik ve 9 mağlubiyet almıştı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar