Göztepe, Antalyaspor maçından kritik 3 puan aldı

Göztepe, Antalyaspor'u 4-1 yenip düşme hattının üzerine çıktı!

Göztepe, Antalyaspor maçından kritik 3 puan aldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
6 Mayıs 2019 Pazartesi 10:41

Maçın başında taraftarının da desteğiyle baskıyı kuran Göztepe, karşılaşmanın 11'inci dakikasında Serdar Gürler'in harika serbest vuruş golüyle 1-0 öne geçti. İzmir ekibine cevabı Mevlüt Erdinç 18'inci dakikada verirken, gol sevinci sırasında, geçtiğimiz günlerde hayatını trafikkazasında kaybeden Alanyasporlu Josef Sural'in formasını açtı.

Göztepeli futbolcuların penaltı beklediği pozisyona önce devam diyen hakem Mete Kalkavan, VAR'dan gelen uyarı sonrası beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Deniz Kadah, eski takımına 35'inci dakikada attığı golle sarı kırmızılı takımı bir kez daha öne geçirdi ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

İkinci yarıya da Göztepe hızlı başladı. Önce Jerome, ardından Deniz Kadah'la sonuç bulamadılar.Dakikalar 58'i gösterdiğinde Antalyasporlu Charles çift sarı kartla oyun dışına atıldı. Hemen beş dakika sonrasında İzmir'in sarı kırmızılı takımı bir penaltı daha kazandı. Topun başına yine Deniz Kadah geçti, yine hata yapmadı ve farkı ikiye çıkardı, 3-1.

72'inci dakikada ise Serdar Gürler, düzgün bir vuruşla skoru 4-1 yaptı!

Karşılaşmanın geri kalanında başka gol olmadı ve evinde 3 puanı hanesine yazdıran Göztepe, puanını 33'e yükseltti ve düşme hattının üstüne çıktı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar