için kaldı

Gomis, Comolli görüşmesini açıkladı

Sezon başında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüşen ve hakkında sarı lacivertli takıma transfer olacağı söylentileri çıkan Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe hakkında konuştu.

Gomis, Comolli görüşmesini açıkladı
Son Güncelleme: 6 Eylül 2019 Cuma 13:44
6 Eylül 2019 Cuma 13:41

Galatasaray ile Süper Lig'de gol krallığı ve şampiyon yaşayan, şu anda ise kariyerini Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımında sürdüren Bafetimbi Gomis, Türkiye'ye gelip beIN Sports'a röportaj verdi.

Fransız forvet, sezon başında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile buluşması ve ardından hakkında çıkan ''Fenerbahçe'ye transfer mi olacak?'' söylentilerine açıklık getirdi.

''Comolli bunu biliyor''

Fenerbahçe'ye büyük saygısı olduğunu söyleyerek söze başlayan Gomis, ''Comolli ile Fenerbahçe'ye gelmeden önce de konuşuyorduk. Fenerbahçe'ye de Beşiktaş'a da büyük saygı duyuyorum. Comolli ile sadece arkadaş olduğumuz için görüştük. Galatasaray'dan başka bir takımda oynamayacağımı biliyor. Birbirimizi tanıyan iki insandık ve Türkiye'de görüşmek istedik. Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına büyük saygım var. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Onlara iyi bir sezon diliyorum ama Galatasaray'ın arkasında kalmalarını istiyorum.'' şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar