Ön protokol imzalandı! Galatasaray'ın gelecek sezon için ilk transferi

Galatasaray yeni sezon için ilk transferini gerçekleştirdi.. Sarı-Kırmızılı takım Süper Lig'in yıldız ismi ile ön protokol imzaladı.

Ön protokol imzalandı! Galatasaray'ın gelecek sezon için ilk transferi
Son Güncelleme: 26 Şubat 2021 Cuma 10:17
26 Şubat 2021 Cuma 10:00

Yeni sezonda yabancı kısıtlaması olacağını da dikkate alan Galatasaray yönetimi, sezon sonunda serbest kalacak yerlilere yöneldi. Bu arada 2018'de UEFA ile 4 yıllık anlaşma imzalayan Galatasaray yaz transfer döneminde FFP'ye uymak zorunda... Diagne'den gelecek parayı Onyekuru'ya kullanacak sarı-kırmızılılar, oyuncu satmadan bonservis harcaması yapamaz.

Aytaç Kara ile ön protokol imzalandı

Galatasaray'da Alanyaspor'dan Salih Uçan ve Göztepe'den Alpaslan Öztürk gündeme gelirken, 2021-22 sezonunun ilk transferi ise belli oldu: Aytaç Kara.

Kasımpaşa ile sözleşmesini uzatmayan Aytaç'ın Galatasaray'la her konuda anlaştığı ve tarafların ön protokol imzaladığı öğrenildi.

Teklifleri reddetti

Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgilendiği 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Süper Lig'den gelen birçok teklifi Galatasaray'a söz verdiği için reddetti. Bu sezon ligde 21 maçta 2 gol-3 asiste imza atan Aytaç Kara sezon sonunda serbest kalacak. Sarı-kırmızılı kulüp, Aytaç transferi için Kasımpaşa'ya bonservis bedeli ödemeyecek ve FFP'ye takılmayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar