için kaldı

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Arkadiusz Milik kimdir?

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Arkadiusz Milik kimdir? beIN SPORTS'un haberine göre Galatasaray, Serie A Takımlarından Napoli'nin Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik'in kiralanması için kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Arkadiusz Milik kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 21:06

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un haberine göre Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Arkadiusz Milik'in kiralanması için Napoli ile prensip anlaşmasına vardı.

Sarı Kırmızılı kulübün oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Oyuncu da olumlu bakarsa teklife transfer eesmiyet kazanacak.

Arkadiusz Milik kimdir?

Polonya futbolunun en yetenekli isimlerinden birisi olarak gösterilen Arkadiusz Milik, 28 Şubat 1994 doğumlu. 24 yaşındaki santrfor 2013 yılında Bayer Leverkusen formasıyla Avrupa'ya adım attı. Bundesliga'da ilk sezonunda istenileni veremeyen önce Ausburg'a arından Ajax'a kiralandı. Ajax'ta gösterdiği performansla Avrupa'nın devlerini peşine takan Polonyalı golcü 32 milyon Euro'ya İtalyan devi Napoli'ye imza attı.

Polonya Milli takımında da oynayan Milik geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla Serie A'da 15 maçta 5 gol atarken, 1 asist yaptı. Milik Napoli formasıyla toplamda ise 17 maçta 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Polonyalı futbolcu Milik'in kulübü Napoli ile 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar