Galatasaray’dan Terim kararı!

Gençlerbirliği maçının ardından Fatih Terim ve Başkan Mustafa Cengiz arasında başlayan gerginlik devam ediyor.

Galatasaray’dan Terim kararı! - Sayfa 1

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçının ardından Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar olay yarattı. Terim, maçtaki tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili "O konuda konuşmak istemiyorum. Ben konuştuğum zaman ceza alıyorum. Biraz da ceza almayanlar konuşsun" açıklamasını yaptı.

1 7
 
Galatasaray’dan Terim kararı! - Sayfa 2

Bu sözlere içerleyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, pazar günü Terim'e cevap verdi:

2 7
 
Galatasaray’dan Terim kararı! - Sayfa 3

"Ben herkesin vazifesini yapmasını bekliyorum, özelikle herkes vazifesini yapacak. Herkes vazifesini yaptığında saatin dişlileri gibi çarklar çalışacak ve geçmiş yıllarda olduğumuz gibi biz şampiyonluğa ulaşacağız.

3 7
 
Galatasaray’dan Terim kararı! - Sayfa 4

Hoca kendi açısından haklı olabilir. Bütün mesele az önce dediğim gibi kendi görevini yapması. Konsantrasyonunu bozmaması. Taraftarın, yöneticinin, teknik heyetin, oyuncuların, yönetimin de görevini yapması… Biz tabii ki hiçbir zaman sahada Galatasaray yönetimi ve kültürü olarak 'Neden şu kişi ilk 11'de, neden şu kişi 90 dakika oynuyor, neden şu kişi oyuna geç alındı?' bir yanlışın, bir müdahalenin içine girmeyiz. Galatasaray kültüründe asla müdahale yoktur. Tüm çarklar görevini yapar ve sonunda zafere ulaşır."

4 7