Nihat Kırmızı, Ali Koç'a cevap verdi: Fenerbahçe'ye bir yıldız hediye edebiliriz

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız" açıklamalarına "Fenerbahçe Başkanı doğal olarak taraftarını mutlu etmek için çaba sarf ediyor ama bu yol ile mutlu olacaklarsa Galatasaray olarak biz de kendilerine bir yıldız hediye edebiliriz" şeklinde yanıt verdi.

Nihat Kırmızı, Ali Koç'a cevap verdi: Fenerbahçe'ye bir yıldız hediye edebiliriz
Son Güncelleme: 10 Mayıs 2022 Salı 14:38
10 Mayıs 2022 Salı 14:34

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız" açıklamalarına cevap verdi.

Beyaz TV'ye konuşan Nihat Kırmızı, Fenerbahçe'nin 1959 yılından önceki şampiyonluk talebiyle ilgili olarak "Bu yol ile mutlu olacaklarsa Galatasaray olarak biz de kendilerine bir yıldız hediye edebiliriz” dedi.

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden ‘yıldız’ tartışmalarıyla ilgili bir açıklama yayınladı ve, “Galatasaray Spor Kulübü, bugün itibariyle müzesindeki 22 şampiyonluk kupasıyla ve dört yıldızı ile Türkiye'nin en çok Süper Lig Şampiyonluğu olan kulübüdür” ifadelerini kullandı.

"OYNANAN MAHALLE MAÇLARINDAN BİLE YILDIZ ÇIKAR"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı da kendisine yönetilen “Fenerbahçe’nin 28. şampiyonluğu istemesi ve formasında 5 yıldız taşıyacağını açıklamasıyla ilgili Galatasaray’ın görüşleri nelerdir?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

“Bizim şampiyonluklarımız bileğimizin gücüyle. Şampiyonluklar ve kupaların sayısı da müzemizde oldukça fazla. Sadece Avrupa’da aldığımız şampiyonluklar bile onlarca yıldıza bedel. Fenerbahçe Başkanı doğal olarak taraftarını mutlu etmek için çaba sarf ediyor ama bu yol ile mutlu olacaklarsa Galatasaray olarak biz de kendilerine bir yıldız hediye edebiliriz.

Türkiye Futbol Federasyonu bedava, emek sarf edilmeden yıldız dağıtacaksa oynanan mahalle maçlarından bile yıldız çıkar. Türk futbolu bu kadar kaos içindeyken bu tür sorunlara ayrılacak zaman olmadığını düşünüyoruz. Fenerbahçe’nin başarılarımızın altında kalmalarının eseri. Eğer 20. şampiyonlukları olsa ve 4. yıldızı takabilseler bunlar hiç gündeme gelmezdi. Bizim yıldızlarımız Türk futbolunu aydınlatıyor. Türk futbolunun ışığı olan yıldızlar bunlar. Başka türlü edinilemeyecek yıldızlar ise futbolumuzu karanlığa götürür.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar