Galatasaray'dan derbi açıklaması

Galatasaray, 14 Nisan 19:00'da oynanacak Fenerbahçe maçı için taraftarlarına çağrıda bulundu.

Galatasaray'dan derbi açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Nisan 2019 Cumartesi 14:36

İşte o açıklama:

14 Nisan 2019 Pazar günü saat 19:00’da Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için İstanbul Valiliği’nde yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda alınan kararlar gereği; taraftarımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda toplanacak ve buradan kalkacak otobüsler ile toplu olarak Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne hareket edecektir.

Deplasman tribününde yer alacak taraftarımızın stada münferit olarak girmesine emniyet tedbirleri gereği müsaade edilmeyecektir. Toplanma ve hareket yeri olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda bilet kontrolü ve üst araması yapılacak olup, biletsiz taraftarlar kesinlikle otobüslere alınmayacaktır.

Ayrıca maç günü müsabakanın oynanacağı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde tek geçişlik Pass Card dağıtımı yapılmayacaktır. Passolig kartlarına yüklenen biletlerin başka kartlara transferi mümkün olmayacaktır.

Taraftarımızın en geç saat 15:00’de Ülker Stadyumu’na hareket edecek otobüslere yetişmesi ve zorluk yaşamaması adına bilet kontrolü için saat 14:00’te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda olmalarını rica ederiz.

Karşılaşma sonrası yine aynı şekilde Ülker Stadyumu’ndan münferit çıkış yapılmayacak ve taraftarlarımız İETT tarafından tahsis edilen otobüsler ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’na götürüleceklerdir.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar