Galatasaray'da transfer gelişmeleri

Galatasaray şampiyonluk yarışında havlu atınca gözünü gelecek sezona çevirdi. Transferde sıcak dakikalar yaşayan sarı kırmızılı ekip forvet ve kanatta Mandzukic, Caner Erkin, Trezeguet isimleri öne çıkıyor.

Galatasaray'da transfer gelişmeleri
Son Güncelleme: 12 Temmuz 2020 Pazar 14:02
12 Temmuz 2020 Pazar 12:34

Bayern Münih, Atletico Madrid ve Juventus’un eski golcüsü Mario Mandzukic’in Katar macerası kısa sürdü. Al Duhail ile yollarını ayıran ve boşa çıkan 34 yaşındaki Hırvat santrforla, Galatasaray’ın bir görüşme yaptığı öğrenildi. Te crübeli santrfor, Galatasaray’ın ilgisine gayet sıcak yaklaşıyor. Sarı-Kırmızılılar, Radamel Falcao ile yolların ayrılması halinde, Kolombiyalı yıldızın yıllık 7 milyon Euro’yu bulan maliyeti yerine, maksimum 3-3.5 milyon Euro bandında bir teklifle işi bitirmeyi planlıyor. İlerlemiş yaşına rağmen fiziksel özelliklerinden bir şey kaybetmeyen Mandzukic’e, Fatih Terim’den de onay çıktığı, gelen haberler arasında.

10 yıl sonra Galatasaray

Devre arasında Yuto Nagatomo'nun lisansını askıya alan Galatasaray, savunmanın solunu Marcelo Saracchi'ye teslim etmişti. Alman ekibi RB Leipzig'den 1.5 yıllığına kiralanan 22 yaşındaki Uruguaylı sol bek, 4 asist yapsa da yedirdiği gollerle sınıfta kaldı. Saracchi'nin performansını yeterli bulmayan teknik direktör Fatih Terim, sol beke takviye istedi ve yabancı sınırını dikkate alan Galatasaray Yönetimi çözümü eski yıldızı Caner Erkin'de buldu.

Beşiktaş'la kontratı sona erecek olan ve ayrılması kesinleşen Caner, bir süre Fenerbahçe ile masaya oturdu ancak anlaşma sağlayamadı. Bu gelişme üzerine devreye giren sarı-kırmızılılar, Mert Hakan Yandaş'ın rövanşını aldı ve Caner Erkin'le 2+1 yıllık sözleşme konusunda büyük ölçüde el sıkıştı. Fatih Terim döneminde A Milli Takım'da düzenli oynayan Caner, hem eski hocası ile Galatasaray'da buluşacak hem de 10 sene sonra sarı-kırmızılı takıma dönmüş olacak. Yeni sezonda geçerli olacağı açıklanan sahada 8 yabancı sınırı nedeniyle 31 yaşındaki milli sol bek, Saracchi'nin yerine ilk 11'e girecek.

Diagne'den Trezeguet paylaşımı

Mbaye Diagne ve Trezeguet'in Kasımpaşa'nın ardından Galatasaray'da tekrar buluşacağı iddialarının üzerine Diagne, çok konuşuşan bir paylaşıma imza attı. Senegalli golcü, kendisinin ve Trezeguet'in Galatasaray forması giydiği bir montajı paylaşırken ''Kardeşim seni seviyorum'' yazdı.

Club Brugge ile kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray'a dönen Diagne'nin bu paylaşımı taraftarları da heyecanlandırdı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar