Hasan Şaş görevine geri döndü

Galatasaray'da yardımcı teknik direktörlük yapan Hasan Şaş resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurmuştu. İstifa dilekçesi Teknik Direktör Fatih Terim tarafından veto edildi.

Hasan Şaş görevine geri döndü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
18 Ağustos 2019 Pazar 08:27

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş istifa ettiğini açıkladı.

Şaş, istifa ettiğini instagram hesabından duyurdu.

İşte Hasan Şaş'ın hesabından paylaştığı o istifa metni...

Galatasaray'ıma, hocama ki adam gibi adam, Levent kardeşime, Ümit kardeşime başarılar diliyorum. Kalbim hep sizinle... Ben sevdiğime zarar vermem. Görevimden istifa ediyorum. Hakkınızı helal edin. Hoşçakalın...

Ayrıca Hasan Şaş, Denizlispor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak "Beni günah keçisi yapanlar hepiniz Allah'ın adaletiyle ezileceksiniz." şeklinde bir paylaşım daha yaptı.

Terim veto etti

Denizlispor maçından sonran yaşanan olayın ardından istifasını veren Hasan Şaş konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Sosyal medyadan istifasını sunan Hasan Şaş, teknik direktör Fatih Terim'in istifayı veto etmesinin ardından tekrar görevine döndü. 

Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Hasan Şaş şu sözleri kullandı; 

Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, birşey olmamışcasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat. Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın.

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp genç teknik adama ağır hakaretlerde bulunan iki kişiye yasal işlem başlatılması için harekete geçti. Konuyla ilgili hukuki çalışmanın başlatıldığı ve suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar