için kaldı

Galatasaray'da güzel haber! Takımla birlikte çalıştı

Galatasaray Futbol Takımı, 2019-2020 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Alanyaspor ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığı tamamen geçen Andone takımla birlikte çalışırken Falcao takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray'da güzel haber! Takımla birlikte çalıştı
Son Güncelleme: 3 Şubat 2020 Pazartesi 14:22
3 Şubat 2020 Pazartesi 14:14

Galatasaray Futbol Takımı, 2019-2020 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Alanyaspor ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular, günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise salonda core stabilizasyon çalışması ile antrenmana başladı.

Daha sonra koordinasyon çalışması ve sahada dinamik ısınma yapıldı. Antrenmanın devam eden bölümündeki interval koşuların ardından teknik çalışma gerçekleştirildi.

Ana bölümde ise dar alan oyunları ve sınırlı alanda çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Andone ve Falcao da son durum

Florin Andone, idmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldıktan sonra kondisyonerler eşliğinde ekstra kuvvet ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

Marcelo Saracchi, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde sahada düz koşulara başladı.

Radamel Falcao, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray, Alanyaspor maçı öncesi son antrenmanını yarın saat 12.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptıktan sonra saat 16.00’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Alanya’ya giderek mücadele için kampa girecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar