için kaldı

Galatasaray'da Falcao'dan güzel haber

Galatasaray'da Malatyaspor hazırlıklarına başlarken, Kolombiyalı golcü Radamel Falcao da yapılan idmanda takımdakini yerini aldı.

Galatasaray'da Falcao'dan güzel haber
Son Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe 16:45
13 Şubat 2020 Perşembe 16:41

Galatasaray'a Falcao müjdesi... Sarı kırmızılı takımda yıldız futbolcu Falcao bugün yapılan idmanda takımla çalıştı.

Yapılan idman bilgilendirmesi şöyle:

Galatasaray Futbol Takımı, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 22. haftasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşam Türkiye Kupası’nda oynanan maçta tam süre alan oyuncular, günü yenilenme çalışması yaparak geçirdi. Diğer oyuncular ise antrenmana salon açlışmasıyla antrenmana başladı. Daha sonra Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda dinamik ısınma gerçekleştirildi.

Antrenmanın ana bölümünde 19 Yaş Altı Takımı ile 11’e 11 maç yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Radamel Falcao, takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. Marcelo Saracchi, kendisi için hazırlanan dayanıklılık programı dâhilinde takımdan ayrı çalıştı.

Takımımız, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar