Galatasaray'da Falcao için geri sayım başladı!

Fatih Terim forvet hattına takviye yapılmasını istiyor. Diagne'nin geleceği belirsizliğini korurken temaslarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar'da Radamel Falcao bu bölge için ilk aday

Galatasaray'da Falcao için geri sayım başladı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
25 Temmuz 2019 Perşembe 09:13

Galatasaray yönetimi, taraftarların ne olursa olsun takımda görmeyi çok istedikleri Radamel Falcao'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Tecrübeli oyuncunun, sarı-kırmızılı yönetimin yaptığı 6 milyon euro'dan 3 yıllık teklifini kabul etmesinin ardından yöneticiler, Monaco kulübü yetkilileriyle ile masaya oturdu.

Daha önce yüksek maliyeti nedeniyle Radamel Falcao'yu bedelsiz gönderme kararı alan Fransız kulübün, bir yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli talep etmesi sıkıntı yarattı.

Milan ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle sağlık kontrolünden dönen Andre Silva'yı bitirmesi beklenen Monaco, son bir ihtimal Galatasaray'ı sıkıştırsa da iki kulübün ortak noktada buluşması bekleniyor.

Ayrıca Fernando'nun Sevilla'ya transfer olmasında aktif rol oynayan ünlü menajeri Ahmet Bulut da görüşmelerde aktif rol oynuyor.

Başkan Mustafa Cengiz ve yöneticiler, Monaco'nun 33 yaşındaki oyuncuyu bu sezon için kadroda düşünmemesi ve Avrupa'da ilgilenen başka bir kulübün olmaması nedeniyle masada güçlü olduklarını düşünüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar